Härligt med snö :)

posted in: Familjen, Jobb, Uncategorized, Väder, Web | 0

Jag har gått runt i Stockholm och njutit av det härliga vintervädret. Det blev lite träning på gymet även ikväll. Sedan tog jag med vännerna från Lunds kommun till Dovas city. Det blev planka och öl även idag, mums. De var nöjda med att käka något ordentligt istället för hamburgare.

Dagens möte om kommunwebbplatserna var intressant och lärorikt som vanligt. Samtidigt är det lite jobbigt att inse hur mycket jobb vi har framför oss för att informationen och tjänsterna på våra webbplatser ska bli riktigt bra. Förhoppningsvis går det fortare och blir bättre om vi samarbetar.

Det ska bli skönt att åka hem till familjen i Knislinge igen efter morgondagens möte. Borta bra men hemma bäst <3

Snöhjärta i Stockholm
Snöhjärta i Stockholm

Anteckningar från dagens möte:
Funka kommunprojekt 2010-11-24

Share on Facebook

Leave a Reply