Har fått ett drömjobb :)

posted in: Uncategorized | 0

I mars kommer jag att börja jobba i Hässleholms kommun som projektledare för framtidens webb. Det är ett projekt där vi ska skapa en ny webbplats och ett nytt intranät för Hässleholms kommun. Det ska bli väldigt kul och inspirerade att få jobba  med ett så spännande och intressant projekt.

Samtidigt känns det vemodigt att behöva sluta i Kristianstad. Efter 11 år som webmaster i Kristianstads kommun har jag lärt känna så många av mina kolleror och fått massor av vänner. Jag har lärt mig väldigt mycket under dessa åren och webben har utvecklats mycket under de 11 åren.

Jobbet i Hässleholm har börjat väldigt bra. Idag blev jag bjuden på jullunch och fick till och med en julklapp, trots att jag inte ens har hunnit börja jobba där än, fantastiskt kul :)

Share on Facebook

Leave a Reply